fbpx
Naar MyIlCigno

Zomerkamp 4

INSCHRIJVEN via myilcigno. Via deze link vind je een handige startersgids!

  • Data: 10 augustus tot en met 14 augustus
  • Leeftijd: Voor meisjes en jongens vanaf 3 jaar t.e.m. 12 jaar
  • Prijs
    • 5 volledige dagen: €165
    • 5 halve dagen: €90
  • Locatie: Koestraat 21, 9820 Merelbeke

Activiteiten

Leeftijd

Omschrijving

Klassiek Ballet

3 tot 12 jaar

Tijdens deze lessen wordt er kennis gemaakt met dans, beweging, muziek, fantasie, creativiteit en technieken van klassiek ballet

Zwemmen

3 tot 12 jaar

Gericht naar beginnelingen én dus kinderen die nog niet kunnen zwemmen (losse zwemshorts zijn niet toegestaan)

Knutselen

3 tot 8 jaar

We werken met verschillende technieken (schilderen, knippen, plakken, tekenen, boetseren…) aan verscheidene kunstwerkjes in afwisselende thema’s.

Voor de allerjongsten combineren we knutselen met wandelingen in de natuur, verhaaltjes vertellen, enz.

Modern Jazz

6 tot 12 jaar

Modern jazz is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet. De bewegingen zijn jazzy, veel losser. 

Musical

6 tot 12 jaar

Musical is de combinatie van zang, dans en acteren. Deze drie disciplines komen ruim aan bod in de les. Tijdens de les wordt er gewerkt aan techniek en aan een repertoire van bekende en minder bekende musicals. 

HipHop

6 tot 12 jaar

In een hiphoples oefen je techniek aan de hand van toffe choreografieën op populaire hiphop/RnB muziek. Hiphop is een dansstijl die moeilijk kan omschreven worden omdat iedere choreograaf een verschillende opleiding of achtergrond heeft. 

Breakdance

6 tot 12 jaar

De laatste jaren is breakdance een populaire dansstijl geworden, vooral bij jongens. In deze les kom je terecht in een andere wereld waarin toprocks, footworks, freezes en powermoves regeren.  Het grondwerk en voetenwerk staan hier centraal.

We raden aan om een les breakdance te combineren met een hiphoples.

Omnisport

6 tot 12 jaar

In dit sportkamp gaan we bewegen, verschillende sporten en spelen uitproberen. Voetbal, basketbal, turnen, badminton, baseball, frisbee, Hockey en zoveel meer.

Het is niet mogelijk om éénzelfde discipline een volledige dag te volgen.

Veiligheid komt op de eerste plaats, dus wees gerust, de opgelegde Corona maatregelen zullen tot in de puntjes worden opgevolgd. We zijn verplicht met bubbels te werken en kunnen daarom jullie combinatie keuze (voormiddag | namiddag) niet 100% garanderen. Het is mogelijk dat u zal gecontacteerd worden voor een andere combinatie. Dank voor jullie begrip.