fbpx
Naar MyIlCigno

FAQ

Ja, dat kan. Doorheen het jaar is het steeds mogelijk één proefles te volgen. Gelieve u eerst in te schrijven via My Il Cigno (zie link rechtsboven). Bij de opmerkingen kan u dan vermelden dat het om een proefles gaat.

Bij de eerste dansles is het voldoende om gemakkelijke sportkledij aan te doen. Als u beslist zich in te schrijven, vragen wij u het uniform aan te schaffen voor de lessen klassiek en modern jazz. Voor de andere lessen zal de leerkracht in de les toelichten wat verwacht wordt als kledij tijdens de dansles.

Zeker en vast! Jongens zijn welkom in alle lessen (klassiek, modern jazz, hedendaags, hiphop, breakdance, musical, …).

We hebben vanaf september 2016 zelfs een les klassiek jongens!

Het is mogelijk om aan te sluiten bij bepaalde lessen in het midden van het schooljaar. Gelieve contact op te nemen met ons via dit formulier of via info@ilcigno.be.

Wij merken dat leerlingen sneller afgeleid zijn indien er ouders aanwezig zijn in de les. Om u de mogelijkheid te geven uw kind aan het werk te zien, organiseren wij jaarlijks openklasdagen en tweejaarlijks een voorstelling.

Elk jaar houden wij openklasdagen waar u de mogelijkheid hebt een volledige les van uw dochter/zoon bij te wonen. Iedere twee jaar organiseren we tevens een optreden waar alle leerlingen van de school aan meewerken.

Daarnaast geven onze compagnieën klassiek, jazz en hiphop voorstellingen op verscheidene events en nemen ze regelmatig deel aan wedstrijden.

Wanneer een leerling een ongeval heeft of zich kwetst tijdens de les, dan kunnen verzekeringspapieren aangevraagd worden bij Greet Volckaert via info@ilcigno.be

Via sommige ziekenfondsen kan een tussenkomst bekomen worden voor de betaling van de danslessen en vakantiekampen.