Naar My Il Cigno

Dansvoorstellingen 2019

Dansvoorstellingen 2019

Op donderdag 25 april en vrijdag 26 april voorzien wij de dansvoorstelling ‘Artiesten’ in de Opera voor de gevorderde leerlingen van Il Cigno (dansers van hiphop B/C/D, modern jazz A/B/C/D, klassiek A/B/C/D, pointes, hedendaags C, compagnies ballet, compagnies modern jazz en hiphop crews). 

Optreden Artiesten Brief – iedereen


Op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni schitteren onze ‘jongste’ leerlingen (van primary t.e.m. klassiek V2, premodern jazz t.e.m. modern jazz V2, hedendaags 9+, musical 1e leerjaar t.e.m. musical 6e leerjaar, break 1 t.e.m. break 3 en van hiphop 1e-2e leerjaar t.e.m. hiphop A) op het podium van de Capitole in Gent. De voorstelling kreeg de titel Dans de wereld rond.
De tickets voor de voorstelling kunnen betaald en afgehaald worden tijdens de repetities. Wij vragen om praktische redenen uitdrukkelijk het geld niet te storten.

DVD’s 
Naast de kaarten, zal je ook een DVD kunnen bestellen. De kostprijs voor een DVD is 25 euro. Als je meer dan één DVD koopt, krijg je een korting. (1ste DVD: 25 euro, 2de DVD: 20 euro, de DVD: 15 euro).

Dans de wereld rond brief 1 cast 1

Dans de wereld rond brief 1 cast 2

Dans de wereld rond brief 1 cast 3

Dans de wereld rond brief 1 cast 4

Castlijst Dans De Wereld Rond Web

Op de castlijst (zie hierboven) kan u terugvinden in welke voorstelling uw zoon of dochter danst.